vardagslivett.blogg.se

Blogg om mat, vin och vardagspusslet.

Veckans middagstips - vecka 7

Publicerad 2017-02-12 22:53:00 i Allmänt, veckomatsedel,

Sportlov för oss här, några ute i landet får vänta lite till. Blir dock inte så mycket ledigt för min del, jobbar alla dagar utom fredagen, då har jag tagi semester, gott!
På tisdag är det ju "Alla-❤-dag". Uppmärksammar ni den? Gör ni något särskilt? Berätta gärna 😍 
Vår veckomatsedel ser ut så här:
Måndag: Pastaplocksallad
Tisdag ❤: Spenatkyckling 
Onsdag: Snabba lövbiffsgrytan
Torsdag: Då ska vi gå på hockey Frölunda - Djurgården. Förstår inte riktigt vad jag har gjort för fel, men jag har två Djurgårdsanhängare i familjen... tur att deras sällskap är Frölundare så det överväger! Blir nog något lätt på stan idag för vår del
Fredag: Revben och annat plock och gott
Lördag: Fläskfilépasta med soltorkade tomater
Söndag: Högrevsburgare

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Tenggren

Jag bor i ett stort hus, en gammal prästgård, tillsammans mina två barn och vår hund. Livet snurrar på i hög fart och det gäller att stanna upp och andas ibland. Att laga mat och baka är något av det roligaste jag vet och önskar att jag hade mer tid till det, men jag får prioritera. Ibland blir det långbak och långkok, men för det mesta i vardagen blir det de snabba och lätta lösningarna. På min sida, på min blogg hittar du båda delarna, både det snabba och lätta men också de långa varianterna (men oftast inte så krångliga ändå 😉) och in emellan kommer säkert ett och annat allmänt inlägg om familjen och vardagen. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela