vardagslivett.blogg.se

Blogg om mat, vin och vardagspusslet.

Dags för nya tag...

Publicerad 2017-08-13 22:13:00 i Allmänt,

Semestern är över för den här gången, en semester fylld med både roliga och tråkiga saker. Vädret har även det passat på att variera sig, hade en fantastisk start men lite mindre roligt avslut.
Med tanke på min mammas kraftigt försämrade hälsoläge pga cancern kommer bloggen ha låg prio för mig och inläggen kommer komma sporadiskt. Ibland kommer de komma tätt och med glada tillrop och det är mitt sätt att överleva, att försöka få vardagen att fungera, men många gånger kommer det nog bli glest mellan inläggen för att orken inte kommer finnas där.
Jag hoppas att du som följer mig ändå stannar kvar och kommer in och kollar läget ibland 💕
 
Några bilder från min sommar: (kommer nog fler, har bytt telefon under sommaren, så jag hade inte så många bilder redo 🙄)
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny Tenggren

Jag bor i ett stort hus, en gammal prästgård, tillsammans mina två barn och vår hund. Livet snurrar på i hög fart och det gäller att stanna upp och andas ibland. Att laga mat och baka är något av det roligaste jag vet och önskar att jag hade mer tid till det, men jag får prioritera. Ibland blir det långbak och långkok, men för det mesta i vardagen blir det de snabba och lätta lösningarna. På min sida, på min blogg hittar du båda delarna, både det snabba och lätta men också de långa varianterna (men oftast inte så krångliga ändå 😉) och in emellan kommer säkert ett och annat allmänt inlägg om familjen och vardagen. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela