vardagslivett.blogg.se

Blogg om mat, vin och vardagspusslet.

Ett gott slut...

Publicerad 2016-12-27 12:33:53 i Allmänt, veckomatsedel,

...och på väg mot ett gott nytt. Nyår närmar sig med stormsteg och snart är det dags att skriva 2017 istället för 2016 🙂
 
Insåg att det redan har hunnit bli tisdag och även om jag har förmånen att få vara ledig och glida omkring i mjuka slappakläder, så ska ju ändå sonen jobba och behöver lite vettig och planerad middag 😏, tur det kanske 😉 för jag har änna slappat till mig de här dagarna 😊.
 
Så här kommer min plan för resten av veckan:
Tisdag: blev så där bra start på planen 😳 för idag åker vi till Skepplanda, till mina föräldrar och firar en minijul med dem i familjen som inte kunde vara med på julafton 🎄. Men jag ska ändå slänga ihop lite köttbullar idag för att ha till några lunchlådor.
Onsdag: Pasta med sweetchili kyckling
Torsdag: Köttfärsenchiladas
Fredag: Fläskfilépasta med soltorkade tomater 
Lördag: Nyårsafton 🎉 får se vad som faller på min lott, blir det förrätt? Varmrätt? Dessert? Eller kanske helt enkelt lite snacks och godis 🍬?  
Söndag: Idag är det den internationella pizzadagen 😊 Får se vad det finns för ork här hemma till att fixa någon mat eller inte 😉 🍕
Pussel vaktar julklapparna 😊

Om

Min profilbild

Jenny Tenggren

Jag bor i ett stort hus, en gammal prästgård, tillsammans mina två barn och vår hund. Livet snurrar på i hög fart och det gäller att stanna upp och andas ibland. Att laga mat och baka är något av det roligaste jag vet och önskar att jag hade mer tid till det, men jag får prioritera. Ibland blir det långbak och långkok, men för det mesta i vardagen blir det de snabba och lätta lösningarna. På min sida, på min blogg hittar du båda delarna, både det snabba och lätta men också de långa varianterna (men oftast inte så krångliga ändå 😉) och in emellan kommer säkert ett och annat allmänt inlägg om familjen och vardagen. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela