Frasig fisk

Fisk idag! Försöker få till en fiskrätt i veckan, men det är inte alltid det lyckas, har inte så många recept att variera med, men här kommer ett av recepten som återkommer med jämna mellanrum här hemma.
Från början är det ett recept som dottern har haft med sig hem ifrån hemkunskapen i skolan, sen har vi ändrat om det så det passar oss i vår familj och till slut blev det: "Amelies fisk"
Du behöver (till 4 personer):
600 g torskrygg eller alaska polock
1 tsk salt
1-1,5 tsk pressad citron
150 g smör
3 vitlöksklyftor
5-6 dl vitt bröd (utan kanter)
1-1,5 dl riven ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och häll över den pressade citronen.
Smula brödet (jag brukar skära det smått smått). Skala vitlöken.
Smält matfettet i en kastrull. Pressa ner vitlöken i det smälta smöret och häll sedan blandningen över det smulade brödet, rör om. Fördela brödblandningen över fisken och strö över ost efter eget tycke och smak.
Ställ in i ugnen, 15-20 minuter, tills fisken är färdig och fiskrätten har fått fin färg.
Potatismos och en sallad brukar vi ha till.