Pasta med kyckling, ädelost och bacon
Wow! Här går det undan 😂 dagens middag är redan ute på bloggen!!! Ibland lyckas jag 😅
Det här är lätt- och snabblagat, bättre kan det inte bli 😉
Har du dessutom färdigstrimlad färsk kyckling som finns att köpa, så går det ännu snabbare 😊
Du behöver:
1-2 pkt bacon (vi tar två eftersom vi älskar bacon)
600 g kycklingfilé
140 g gräddädel
2 dl creme fraiche
1 dl vispgrädde
Salt och peppar efter smak
Pasta
Färsk basilika
Broccoli
Gör så här:
Klipp/skär baconet i mindre bitar, knaperstekt det och låt det rinna av på papper.
Strimla kycklingen och stek i het panna tills den fått fin färg runt om.
Salta och peppra.
Häll i creme fraichen, smula ner ca 2/3 av ädelosten och häll i grädden. Rör runt ordentligt så ädelsten smälter.
Låt sjuda ihop några minuter.
Häll upp såsen och strö över baconet och dekorera med basilika.
