vardagslivett.blogg.se

Blogg om mat, vin och vardagspusslet.

Menyförslag för vecka 11

Publicerad 2017-03-12 18:08:35 i Allmänt, veckomatsedel,

Så ljuvligt väder! ☀ Helt fantastiskt! Vinter ❄ i måndags och vår idag☀ helt okej växling av årstider😊Älskar våren, ljuset och när man känner att solen värmer mer och mer - underbart!
 
 Hur blev det idag? Har ni firat "alla korvars dag"? Här uppmärksammade jag denna högtidsdag med en korv och bröd till lunch. 
 
Nu till vår meny för vecka 11, jag tänker mig att den kommer se ut så här: 😏
Vecka 11:
Måndag: Köttfärsenchiladas
Tisdag: Ricottarullar 
Onsdag: Ugnsstekt lax och torsk serveras med kall sås och potatismos
Torsdag: Är jag ute och roar mig tillsammans med ett helt gäng med singel-tjejer, oj, vad roligt! 😃 Men ungdomarna här hemma ska ju ha mat, så det blir kycklingenchiladas till dem idag.
Fredag: Ugnstekt eller grillad hel fläskfilé med ugnsrostade rotfrukter och kall sås
Lördag: Pulled chicken
Söndag: Mascarponepasta med tomater och skinka
 
Ha en fin vecka! 

Om

Min profilbild

Jenny Tenggren

Jag bor i ett stort hus, en gammal prästgård, tillsammans mina två barn och vår hund. Livet snurrar på i hög fart och det gäller att stanna upp och andas ibland. Att laga mat och baka är något av det roligaste jag vet och önskar att jag hade mer tid till det, men jag får prioritera. Ibland blir det långbak och långkok, men för det mesta i vardagen blir det de snabba och lätta lösningarna. På min sida, på min blogg hittar du båda delarna, både det snabba och lätta men också de långa varianterna (men oftast inte så krångliga ändå 😉) och in emellan kommer säkert ett och annat allmänt inlägg om familjen och vardagen. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela