vardagslivett.blogg.se

Blogg om mat, vin och vardagspusslet.

Räkor & bubbel

Publicerad 2016-10-15 10:58:56 i Allmänt, vin,

Igår var det räkmackans dag samt äggets dag. Så för att fira dem båda blev det en kombination: en räk- och äggmacka. Till detta ett glas (eller två...) bubbel. 
Blev så glad, när jag var inne på bolaget i Alingsås, att de hade tagit in det mousserande vinet Viktoria. Har sett flera rekommendera det, så jag blev lite nyfiken. Är inte så mycket för kändisviner, men man kan ju alltid testa 😏 
Det var helt klart godkänt! Definitivt prisvärt! 
På sidan mousserande.se finns det tips och massa recensioner på bubbel och där du som läsare också kan skriva vad du tycker om de olika vinerna. (Har du Instagram, så finns de även där)
 
Snart dags att ta emot två små underbara yrväder! Systerns barn kommer hit och ska bo här i natt, mysigt 💕.  Ha en härlig lördag!
Kan rekommenderas 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Tenggren

Jag bor i ett stort hus, en gammal prästgård, tillsammans mina två barn och vår hund. Livet snurrar på i hög fart och det gäller att stanna upp och andas ibland. Att laga mat och baka är något av det roligaste jag vet och önskar att jag hade mer tid till det, men jag får prioritera. Ibland blir det långbak och långkok, men för det mesta i vardagen blir det de snabba och lätta lösningarna. På min sida, på min blogg hittar du båda delarna, både det snabba och lätta men också de långa varianterna (men oftast inte så krångliga ändå 😉) och in emellan kommer säkert ett och annat allmänt inlägg om familjen och vardagen. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela